Werkwijze

Wil je een vrijblijvend advies dan ben ik te bereiken Whatsapp (06-11226278), het contactformulier of via info@brendasbruidsatelier.nl. Heb je foto’s dan kun je deze meesturen en heb je vragen stel ze dan gerust. 

Bij onze eerste vrijblijvende afspraak neem je in ieder geval je jurk en schoenen mee. Heb je je lingerie al uitgekozen vergeet deze dan niet ook mee te nemen. Denk ook aan je hoepel, sluier en eventuele andere accessoires. Zelf heb ik ook een klein assortiment aan onderrokken, sluiers en accessoires op voorraad. 

Neem je jurk mee
Samen kijken naar wat er nodig is

Samen kijken we hoe de jurk zit en hoe we deze passend kunnen maken. Zijn er nog wensen om de jurk te veranderen dan wordt dit ook besproken. Nadat alles doorgesproken is, kan ik een prijs afgeven. Als je hiermee akkoord gaat, kunnen we onze afspraak vervolgen. Jouw jurk zal dan op de juiste manier worden afgespeld en eventueel al op lengte worden geknipt. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe jouw jurk gaat worden. Aan het einde van deze eerste afspraak plannen we de tweede afspraak in. 

Bij onze tweede afspraak kijken we of jouw jurk helemaal naar wens is. Als er nog een kleine aanpassing gedaan moet worden, wordt dit direct gedaan. Als het iets meer werk is, zal een derde afspraak ingepland worden. Ik zorg er in ieder geval voor dat jouw jurk ruim voor jullie bruiloft klaar is.

Laatste aanpassingen
het grote moment

Tot slot geef ik nog wat tips over hoe je op jullie trouwdag het beste met je jurk kan omgaan. Een tipje van de sluier: hoe stap ik in de auto? Hoe staat je jurk het mooist op de foto? Hoe kan ik het makkelijkst naar het toilet? 

Nadat de factuur is voldaan, mag je gestreken jurk mee naar huis en kan je je voorbereiden op jullie mooie dag.

Scroll naar boven