Brenda Hovis

Brenda’s (Bruids)atelier wordt gerund door Brenda Hovis. Van jongs af aan zit ik al achter de naaimachine. Mijn moeder oefende dit vak uit waardoor dit mij met de paplepel is ingegoten. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik ook coupeuse wilde worden. Mijn opleidingen heb ik hierop aangepast.

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Sancta Maria 2 mbo mode en kleding richting realisatie. Na een jaar productie en drie jaar in de confectie gewerkt te hebben heb ik in 1998 de overstap gemaakt naar de bruidscouture. Hier maakte ik de jurken van begin tot eind. 

Jonge Brenda Hovis achter de naaimachine
Brenda Hovis Bruidsatelier logo

Omdat ik graag voor mijzelf wilde beginnen is in 2006 Brenda’s Atelier ontstaan. In het begin deed ik dit naast mijn vaste baan en heb ik veel verschillende soorten opdrachten gehad. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld kostuums voor musicals, kleding voor goochelaars en bedrijfskleding. In 2015 kwam daar ook nog een bedrijf bij voor het vermaken van bruidsjurken. Een jaar later ben ik volledig voor mijzelf begonnen.

Omdat ik het vermaken van bestaande bruidsjurken het allerleukste vind om te doen, richt ik mij hier nu volledig op. Dit doe ik zowel voor verschillende bruidszaken in mijn eigen atelier als ook op locatie bij bruidszaken in huis. 

Scroll naar boven